Sådan ser cedertræsbeklædningen på det nye hus i Svejbæk ud

Uheldige løjer: Helt nyt hus skadet af barberskum

Brian Holst 

SEJS-SVEJBÆK Et forsøg på at lave nytårsløjer på et nyt hus i Svejbæk har fået store konsekvenser.

Da husets ejere, Henriette og Christian Borregaard, søndag kom hjem efter at have fejret nytårsaften ved Henne Strand, var cedertræsbeklædningen på deres nye hus på Edv. Egebjergs Vej blevet skadet - formentlig af barberskum.

- Jeg er helt med på at børn og unge laver nytårsløjer, så længe de ikke skader noget. Det er desværre bare rigtig ærgerligt at der er sprøjtet barberskum på vores cedertræ på huset. Vi har vasket og skubbet for at få det af, men det hjælper ikke. Det er vi meget kede af, fortæller Christian Borregaard og fortsætter:

- Jeg er sikker på, at det ikke er gjort i en ond mening, men det er nok en god idé, at man lige tager en snak med sine børn om, at eksempelvis barberskum ikke skal bruges til at lave nytårsløjer, siger Christian Borregaard.

Han opfordrer til, at dem der har lavet »løjerne« henvender sig.

- Vi er på ingen måde sure men rigtig kede af det og vil meget gerne have fundet en løsning på det, konstaterer Christian Borregaard.

holst