Bilen fra Brædstrup udbrændte på Søndre Ringvej. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Bil udbrændte på Søndre Ringvej

Jakob Munk Schmidt 

Mand fra Brædstrup var på vej til jobsamtale i Silkeborg, da der pludselig opstod røg i kabinen

SILKEBORG En ung familiefar stod tilbage i regnen, efter at hans bil - en VW bus - sidst på formiddagen tirsdag blev helt og aldeles ødelagt i en voldsom bilbrand.

Han han var chokeret over den ubehagelige oplevelse og havde ikke lyst til at komme i avisen med navn og billede. Men bilisten fra Brædstrup fortalte, at køretøjet pludselig uden varsel gik i stå, da han kom kørende på Søndre Ringvej.

Han nåede at køre ind til siden ved Kærsgårdskrydset, samtidig med at det begyndte at ryge i kabinen.

Røgen trak ind fra motorrummet.

Herefter skyndte han sig at finde bilens skumslukker frem, men sekunder senere stod det klart, at han ikke kunne kontrollere flammerne.

Bilisten reddede nogle få ting fra sin bil - heriblandt en autostol - men i løbet af få minutter var familiebilen omspændt af flammer.

Der blev slået alarm til politi samt Midtjysk Brand & Redning, og bagefter priste familiefaderen sig først og fremmest lykkelig over, at hans børn ikke var med i bilen på den fatale tur.

Og han nævnte desuden, at han var glad for, at bilbranden tilfældigvis brød ud på en vej uden parkerede biler.

Var det sket på en parkeringsplads, kunne det være gået samme vej for andre biler også.

Den uheldige bilist vej til en jobsamtale i Silkeborg, og avisen kørte ham det sidste stykke vej derhen, efter at vejhjælpen var blevet tilkaldt for at fjerne det udbrændte bilvrag.