Holger Kristiansen er også pengemanden bag Silkeborg KFUM. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Lokal bookmaker satser på SIF

Peter A. Sørensen 

Bet25 bliver ny bettingpartner i Silkeborg IF

FODBOLD Silkeborg IF har indgået en toårig aftale med bookmaker-virksomheden Bet25, der har hovedkontor i Silkeborg.

En bettingpartner-aftale har gennem længere tid stået højt på prioriteringslisten i Silkeborg.

- I SIF er vi glade for, at det er lykkedes at få en rigtig fin aftale med Bet25. Vi har fået en landsdækkende virksomhed med lokal forankring ind i sponsor-porteføljen. Det er meget tilfredsstillende. At det er SIF-ambassadør Holger Kristiansen, der står i spidsen for Bet25 er endnu et plus i aftalen, siger SIF’s administrerende direktør Kent Madsen.

Holger Kristiansen har som lokal erhvervsmand drevet sine forretninger i byen siden 2007.

Bet25 har siden stiftelsen i 2014 haft kontor på Mørksøvej i Virklund, men kort før årsskiftet er bookmakeren rykket i nye lokale på hjørnet af Torvet og Østergade i hjertet af Silkeborg.

- Når valget er faldet på SIF, er der både en national og en lokal grund. Som det ene af to nationale bookmaking-selskaber er det på dansk fodbold, vi især kan gøre en forskel. Her bliver SIF en hjørnesten, hvor vi vil tilbyde en lang række special-væddemål med den lokale superligaklub som omdrejningspunkt, siger administrerende direktør for Bet25, Holger Kristiansen.

- Lokalt vil vi gerne markere vores identitet som Silkeborg-virksomhed – vi skal vise, at vi er svære at slå på ”hjemmebane”. Her bliver sponsoratet i SIF også en vigtig markør, fortsætter Bet25-direktøren.

Bet25 er allerede bettingpartner i Brøndby IF og har tidligere været navnesponsor for 1. division under navnet Bet25 Ligaen.