Mary: – Håndboldspillere i Silkeborg er dygtige til anti-mobning

Søren Nielsen 

Det var en afslappet og storsmilende kronprinsesse, der besøgte Silkeborg sammen med Mikkel Hansen for at sætte fokus på anti-mobning i håndboldsporten

SILKEBORG Danmarks kronprinsesse Mary viste sig at være i supergod form, og hun tog sig god tid til at spille håndbold med de lokale drenge og piger, da hun lørdag gæstede Vestergadehallen.

Her satte hun sammen med »håndboldkongen« Mikkel Hansen fokus på anti-mobning i sporten ud fra gennemtænkte træningsøvelser, der er samlet under overskriften Antibulli.

Der gik således ikke længe fra ankomsten til at den smarte sportsklædte kronprinsesse iført kondisko og træningstøj gik på gulvet i hallen for at spille med de lokale drenge og piger fra Silkeborg IF’s ungdomshold, der i løbet af de seneste tre-fire måneder har fungeret som en slags testspillere i Antibulli-programmet.

De lokale spillere viste i fornem stil, hvordan er en god kammerat til håndbold. Og de fik også kronprinssessen til at puse en smule, da hun blev trukket rundt på halgulvet.

Kronprinsessen havde da også kun ros til de lokale spillere og ledere.

Det fastslog hun på det efterfølgende pressemøde:

- Det var en fornøjelse at spille med børnene fra Silkeborg. De var meget åbne og gode til at vise, hvordan man skal spille og opføre sig. De var gode til at skabe plads til alle, skabe sammenhold og en god stemning. Det er netop noget af dét, som Antibulli handler om, sagde kronprinsessen til Midtjyllands Avis.