Dorte Prang holder foredrag i Resenbro.

Foredrag om »Sorgens ansigter«

Bent Nørgaard 

RESENBRO Dorte Prang fra Silkeborg holder torsdag den 12. januar foredrag om »Sorgens ansigter« - et foredrag om at miste og komme tilbage til livet.

Dorte Prang mistede i 2004 sin søn Søren på 22 år, der tog sit eget liv. Dorte Prang tager udgangspunkt i sin egen oplevelse af at miste og fortæller om sorgens mange ansigter, hvordan hun oplevede dem på krop og sjæl, og hvordan hun troede, hun var ved at miste sin forstand og sig selv, men det skete ikke.

Tid, ro og sorgbearbejdelse får hjernen til at begynde at fungere normalt igen, og det var vejen tilbage til livet, hvor lysglimt af farver, håb og kærlighed viser sig og man kommer igen at mærke glæden og livet. I dag arbejder Dorte Prang bl.a. med at hjælpe mennesker, der har mistet.

Foredraget er arrangeret af Clairvoyant Foreningen og holdes torsdag den 12. januar om aftenen i Silkeborg Golf Klub på Sommervej 50 i Resenbro.