Mange har fulgt tv-vært Mikkel Beha Erichsen og hans familie i TV 2-programmerne »Kurs mod fjerne kyster«

Stor interesse for foredrag med Mikkel Beha Eriksen

Bent Nørgaard 

LINÅ Linå og Omegns Husholdningsforening satsede stort sidste år, da bestyrelsen lagde program for 2016/17, idet foreningen besluttede at arrangere et foredrag med Mikkel Beha Erichsen, hvor han vil fortælle om nogle af sine fantastiske rejseoplevelser om bord på Havanna sammen med sin familie.

Foredraget er tirsdag den 17. januar i Linå Forsamlingshus, og husholdningsforeningen kan nu meddele, at alle billetter er solgt på forhånd.

- Lidt pudsigt er det, at vi faktisk for præcis 30 år siden arrangerede et foredrag med Mikkel Behas far, Troels Kløvedal, der dengang levende fortalte om sine rejseoplevelser om bord på Nordkaperen. Det foregik ligeledes I Linå Forsamlingshus, og også dengang var der fuldt hus, fortæller Jette Sørensen fra Linå og Omegns Husholdningsforening.