Voldssag mod SIF-manager fastlagt

Brian Holst 

Manager i Silkeborg IF, Peter Sørensen, skal for retten blot to dage før hjemmekamp

SILKEBORG Retten i Aarhus har nu sat en dato for, hvornår voldssagen mod SIF-manager Peter Sørensen skal for.

Det bliver fredag den 24. februar, hvilket er en lille uge efter, at Silkeborg IF lørdag den 18. februar indleder forårssæsonen på hjemmebane mod AC Horsens. To døgn efter retssagen spiller Silkeborg IF på udebane mod AaB.

Der er blot afsat tre timer til sagen. Det betyder blandt andet, at der ikke er ret mange vidneafhøringer i sagen.

Peter Sørensen er tiltalt for vold mod sin ekskone. Ifølge anklageskriftet er han anklaget for, at han den 8. august 2014 skubbede kraftigt til sin kone, mens hun holdt parrets dengang ni måneder gamle datter. Ekskonen skulle ifølge anklageskriftet være faldet bagover i et sofabord, ned på sofaen og derfra ned på gulvet. Efterfølgende skulle Peter Sørensen have trukket moren og barnet ind i soveværelset, hvor han kastede dem på sengen. Det andet punkt i anklageskriftet handler om en episode i et kolonihavehus i Højbjerg mellem den 1. og 2. august 2015. Her skulle Peter Sørensen angiveligt have trukket konen i armen, hvorefter hun faldt. Desuden er han anklaget for at have trukket hustruen adskillige meter hen over grus og fliser.

Peter Sørensen har under hele forløbet fastholdt, at han ikke har begået vold mod sin ekshustru.