SIF-manager Peter Sørensen har ingen planer om at skille sig af med Emil Scheel i vinterens transfervindue

SIF-manager vil have en-to nye spillere

Peter A. Sørensen 

Peter Sørensen har specielt kig på en kantspiller, men der er ikke planer om at lade Emil Scheel rejse. Afgørelse om træningslejr trækker ud

FODBOLD Hvis det står til SIF-manager Peter Sørensen, skal der hentes nye spillere ind i vinterens transfer-vindue.

SIF’erne har sagt farvel til Emil Lyng, og derfor er der for få alternativer til de pladserne på de to kanter.

- Lidt afhængig af hvordan man definerer Nikolaj Agger, har vi kun to rene kanter i Emil Scheel og Robert Skov. Så er der Jeppe Okkels, der vel lige mangler det sidste, før han er superligaspiller. Så jeg synes, det er på kanterne, at vi har færrest alternativer, og derfor kigger vi primært på den position, siger Peter Sørensen.

Han var i december meget tæt på en aftale med den svenske kantspiller Martin Broberg, men SIF-manageren vil ikke uddybe, om man igen er tæt på nye spillere.

- Vi skal vel have en eller to nye spillere - alt andet lige. Hvis vi skiller os af med nogen, kan det ændre sig. Hvis vi sælger to midterforsvarer, skal vi have selvfølgelig have nogen ind i stedet.

- Men jeg vil ikke kommentere på, om vi er tæt på en ny spiller. Jeg har før været tæt på en aftale, der så gik i vasken, lyder det med et smil fra Peter Sørensen.

En mulig afgang kan være Emil Scheel, der til sommer skifter til Sønderjyske. I Sønderjylland har man vist interesse for at tilknytte spillere allerede i vinterens transfervindue, men den mulighed er Peter Sørensen ikke varm på.

- Det ligger ikke i kortene, at jeg skiller mig af med Scheel nu, konstaterer SIF-manageren.

En anden mulighed er Andreas Albers. Han har selv udtrykt ønske om at komme væk snarest på grund af manglende spilletid. Til Bold.dk siger SIF’eren.

- Det kunne jeg godt håbe på. Der er selvfølgelig mange faktorer, der spiller ind, men at komme afsted allerede nu befrier mig for et halvt år, hvor jeg skal sidde på bænken i Silkeborg. Så hvis der allerede er mulighed for at komme af sted i januar, så hilser jeg det meget velkommen, siger Albers til Bold.dk.

Træningslejr i det uvisse
Når det gælder SIF’ernes træningslejr, er situationen stadig uafklaret. Spillerne har haft flere møder med manager Peter Sørensen og udviklingschef Jesper Stüker, og der var ventet en afgørelse senest fredag.

- Der er ikke truffet en beslutning endnu, men den kommer sandsynligvis på mandag, siger Peter Sørensen.

Hvis spillerne insisterer på ikke at komme af sted, vil træningslejrens pris på små 300.000 kroner være tabt, ligesom SIF’erne risikerer 10 dage i Danmark i starten af februar, hvor der kan være sne og frost.

Så det er en stor beslutning, som spillerne skal træffe set i lyset af, at andre klubber fra rundt i Europa i øjeblikket er på træningslejr i Belek, hvor Randers FC også tager ned.