Modelfoto: Colourbox

Silkeborg-sygeplejerske ked af nye uniformer

Nyt tøj er for småt og gennemsigtigt

SILKEBORG Sygeplejerskerne i Region Midtjylland er ved at få nye uniformer, men på Regionshospitalet Silkeborg mener sygeplejerskerne, at uniformerne sidder for tæt til kroppen, er for varm og er besværlige at arbejde i.

Det fortæller Tv Midtvest.

- Jeg har et problem med, at blusen sidder så stramt. Det sender et signal overfor mine patienter om, at jeg har for travlt, når jeg har de svedpletter under armene - uden nødvendigvis at have lavet særlig meget, fortæller Line Glanz, der er sygeplejerske på Regionshospitalet i Silkeborg.

Overfor tv-stationen bliver blandt andet bukserne kritiseret for at have lommer for langt nede - og være gennemsigtige.

- Hvis der er mange ude på gangen, så kan jeg godt finde på at gå lidt mere langs væggen, for at skjule gennemsigtigheden på mine bukser, siger Line Glanz.

De første uniformer blev testet første gang i 2013. Men på trods af den lange proces giver det nye tøj udfordringer.

- Man kan aldrig gøre alle 100 procent tilfreds, men jeg er sikker på, at når de har gået i uniformen i en periode, så bliver de glade for det, siger Hanne Rosenlund, projektleder i Region Midtjylland, til Tv Midtvest.