Niels Bisp og Peter Sørensen fandt aldrig melodien sammen. Bisp var ikke i nærheden af holdet. Foto: Martin Ballund

Forsvarsspiller forlader SIF med det samme

Peter A. Sørensen 

Niels Bisp har fået ophævet sin kontrakt og er stoppet i Silkeborg

FODBOLD Der var store forventninger til Niels Bisp Rasmussen, da han i sommer kom til Silkeborg IF fra Vejle Boldklub.

Forsvarsspilleren var en nøglespiller i sin tidligere klub, hvor han også var anfører, men i Silkeborg kom det aldrig til at fungere.

Derfor har Niels Bisp Rasmussen med omgående virkning stoppet i Silkeborg IF.

Den 23-årige forsvarsspiller har siden sin ankomst i sommer kun fået spilletid i efterårets to pokalkampe mod Åbyhøj og Skive, og det er den manglende spilletid, der er årsagen til, at SIF og Bisp nu skilles.

- Både SIF og jeg har været interesserede i at finde en løsning, for det har ikke været et tilfredsstillende forløb. SIF og jeg har ikke været det perfekte match, og sådan er det nogle gange. Det accepterer jeg, og når de fælles forventninger og forhåbninger ikke bliver opfyldt, må man drage en konsekvens. Det er det, jeg og SIF nu har gjort, siger Niels Bisp Rasmussen.

Niels Bisp Rasmussen blev i Silkeborg blandt andet ramt af, at duoen Dennis Flinta og Simon Jakobsen var stærkt spillende, hvilket har forhindret ham i at få sin superliga-debut i den røde trøje.

Samtidig formåede forsvarsspilleren ikke at overbevise om, at han er stærk nok til Superligaen. Derfor så SIF-ledelsen det også som en god idé, at parterne skiltes.

SIF-manager Peter Sørensen siger kort om Niels Bisp.

- Jeg har lært Niels at kende som en sympatisk og fin fyr, og jeg ønsker ham al mulig held og lykke på den videre færd, siger Peter Sørensen.