Bashkim Kadrii.

Avis: SIF jagter FCK-spiller – to andre testes

Peter A. Sørensen 

Fire superligaklubber har tilsynelandende snøren ude efter Bashkim Kadrii - SIF tester to spillere

FODBOLD SIF er på jagt efter forstærkninger, og et emne er FCK’s Bashkim Kadrii.

Det skriver Ekstra Bladet, der siger, at fire danske superligaklubber jagter den stærke kantspiller, der ikke har fået meget spilletid efter en alvorlig knæskade. De tre andre er AGF, Lyngby og Esbjerg.

Avisen oplyser samtidig, at klubber i Sverige og Norge også viser interessen, efter FCK selv har oplyst, at Kadrii skal udlejes i foråret.

SIF har også andre spillere på blokken.

I øjeblikket træner Emmanuel Mensah - en ghanesisk midtbanespiller, der også kan spille på kanten - med i Silkeborg, og det samme gør den tidligere Hobro-spiller Anatole Abang, der har spillet tre landskampe for Cameroon. Abang spillede 10 kampe i Hobro i efteråret og scorede tre gange.

- De er interessante begge to. Jeg har især kigget på Mensah, og han er en spændende spiller, siger udviklingschef Jesper Stüker, der oplyser, at Abang skal være i SIF til onsdag, mens Mensah bliver der til fredag.

SIF’erne trænede mandag på Søholt, hvor det endte med at blive en noget mere dramatisk træning end normalt, da Nicolaj Agger og Tobias Salquist røg i totterne på hinanden.

Holdkammeraterne fik dog dysset situationen ned.