Michael Wedgwood og Lars Schroeder underholder på Admiralen fredag eftermiddag.

Duo på Admiralen

Michael Wedgwood Duo underholder fredag eftermiddag

MUSIK Den dansk/engelske duo Michael Wedgwood og Lars Schroeder underholder fredag eftermiddag på Admiralen.

Duoen spiller et meget bredt repertoire baseret på, hvad publikum kan li’ og ønsker. Det er pop/rock og blues/bluesrock fra begyndelsen af 50’erne og op til 90´erne, og af navne kan nævnes The Beatles, James Taylor, Eric Clapton, Gary Moore, og ældre ballader fra soul- og countrymusikken.

Michael Wedgwood har spillet i flere forskellige populære, engelske bands, og mens han opholdt sig i USA, spillede han i Curved Air, Kiki Dee Band og ikke mindst Caravan, med hvem han fik en høj placering på hitlisterne i USA.

Han har ligeledes været support for Elton John, Deep Purple, Frank Zappa og Fleetwood Mac.