Lørdag klokken 17.33 kørte en bil med fem personer galt i den lave ende af Christianshøjvej i Christianshøj. Bilen skred ud

Glat føre skyld i flere uheld

Katrine Friis Pedersen 

Weekendens glatte føre resulterede i en række færdselsuheld

SILKEBORG I weekenden resulterede det glatte føre i flere færdselsuheld omkring Silkeborg.

Lørdag klokken 17.33 kørte en bil med fem personer galt i den lave ende af Christianshøjvej i Christianshøj. Bilen skred ud, væltede rundt og landede på taget.

Brandvæsenet fra Kjellerup og Silkeborg stillede med blandt andet en redningsvogn til frigørelse af fastklemte personer, men det blev der ikke behov for. Alle fem var kommet ud gennem bagklappen på bilen og fik midlertidigt husly i et hus tæt ved, fortæller brand-indsatsleder Allan Riisbjerg.

Det er ikke oplyst, hvem der førte bilen, som ejes af en 44-årig kvinde fra Thisted. Anmelderen af uheldet til 112 var en 63-årig mand fra Hobro. Trods den hårde medfart slap alle med knubs og skrammer, fortæller politiet i Silkeborg.

Søndag klokken 10.00 kørte en 28-årig mand fra Aarhus af motorvejen, ved afkørslen ved Balle.

Manden kørte mod vest og skred i svinget, da han skulle køre af ved afkørslen til Viborgvej ved Balle. Her ramte han et vejskilt og en vejpæl, som Vejdirektoratet er underrettet om.

Den 28-årige mand slap for skader, og der viste sig kun en mindre skade på bilen.

Igen klokken 13.18 søndag skete endnu et solouheld på grund af det glatte føre.

Denne gang kom en 43-årig kvinde kørende ad Anebjergvej ved Laven. Da hun skulle bremse for rødt i krydset ved Anebjergvej og Linåvej, skred bilen tværs over vejen og ramte et vejtræ med lav hastighed.

Kvinden blev efterfølgende kørt til kontrol på sygehuset, men der var ikke sket noget. Det var minimale skader på bilen.