Lungekoret under ledelse af Ingrid Robak tilbyder igen sang og samvær for folk med lungelidelser.

Lungekoret synger igen

SILKEBORG Sangtræning er god gymnastik for svage lunger, så Idræt om Dagens lungekor har smøret stemmerne og er i gang igen efter nytår hver fredag formiddag på Den Kreative Skole på Bindslev Plads i Silkeborg.

Korleder Ingrid Robak sætter tonen for en målgruppe, der alle har en lungelidelse, herunder KOL og andre vejrtrækningsproblemer. Der er ingen optagelsesprøve - og det er sågar tilladt at hoste undervejs. Effekten ved sang er god, det er god træning for åndedrætsmusklen og giver samtidig mere energi, sangglæde og velvære.

Foruden sangtræning vægtes den sociale del højt, og der vil være et par frivillige, der skaber rum og tid til hygge og fællesskab undervejs.

Tilbuddet er i samarbejde med Sundhedshuset og Danmarks Lungeforening.