Peter Bredsdorff-Larsen kunne se tilbage på en god aften i Vivild. Foto: Martin Ballund

Bredsdorff blåstempler årets første BSV-test

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg besejrede torsdag aften Randers i en træningskamp

HÅNDBOLD Hallen ved Vivild Efterskole på Djursland var fyldt til bristepunktet torsdag aften, hvor Bjerringbro-Silkeborg slog ligakollegerne fra Randers med 36-32 i årets første testkamp.

Opgøret var helt lige i store perioder, men BSV’erne kunne alligevel gå til pause med en føring på 18-16, og forspringet blev stille og roligt udbygget i anden halvleg.

- Det var dejligt at komme ud af Fitness World, hvor vi har brugt meget tid. På alle måder fik vi en rigtig god og tempofyldt håndboldkamp med mange gode elementer. Der er mange ting, vi kan bruge fremadrettet, sagde cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen umiddelbart efter slutfløjtet.

Allerede 45 minutter inden kampstart var det nærmest umuligt at få en plads på den store tribune i hallen. Det så ud til, at de mange håndboldglade tilskuere var med til at give spillerne ekstra blod på tanden, selvom resultatet var mindre vigtigt.

- Der er blevet gjort et kæmpestort stykke arbejde for at danne en supergod ramme omkring det her. Det er lige præcis sådan her, det skal være, når man skal spille træningskampe. Det er den slags, man drømmer om. Det var en rigtig fin aften med fede forhold og et fantastisk publikum, sagde Peter Bredsdorff-Larsen.

Allan Damgaard blev topscorer for BSV med 10 mål.