Julie Kærsgaard vandt Silkeborg-solisten, da talentkonkurrencen blev afviklet for første gang i 2014. Nu er hun med i åbningen af Kulturby Aarhus. Foto: Troels Aarøe Nissen

Julie fra Silkeborg fløjter i kulturby-show

Julie Kjærsgaard fra Silkeborg skal spille tværfløjte ved stor familieforestilling ved åbning af Kulturby Aarhus 2017

SILKEBORG Julie Kærsgaard fra Silkeborg skal stå på scenen i den store sal i Musikhuset i Aarhus, hvor familieshowet »Flaskepost til Fremtiden« bliver opført i forbindelse med åbningen af kulturhovedstaden Aarhus 2017 i weekenden

Julie Kærsgaard spiller nemlig med i orkestret, når showet løber af stablen i Musikhuset i Aarhus som en fortælling, der binder musikhuset sammen med kunstmuseet Aros, Aarhus Musikskoles Officersbygning og pladsen foran Musikhuset.

Julie Kærsgaard spiller tværfløjte i det 100-mand store orkester.

»Flaskepost til fremtiden« er en 50 minutter lang forestilling med et 100 mand stort ungdomssymfoniorkester, dansere, sangere, skuespiller, digitale udtryk og sanselige indtryk. Mere end 400 børn og unge deltager i forestillingen.