Mathias Christensen. Foto: Martin Braad Sørensen

Vikingerne stormer mod slutspillet

Peter A. Sørensen 

Ishockey-klubben Jutland Vikings slog Frederikshavn i Silkeborg Sportscenter

ISHOCKEY Fusionsklubben Jutland Vikings er nærmest ikke til at stoppe for tiden. Anført af Shane Heffernan vandt vikingerne med 6-3 over Frederikhavn, og dermed kom holdet et skridt tættere på slutspillet.

- Vi har haft en lidt længere kamppause, så det kunne mærkes. Men 6-3 er et fint resultat. Jeg synes faktisk, at kampen var tættere, end cifrene siger, lød det efter kampen fra Vikings Mathias Christensen, der er en del af førstekæden på holdet.

162 tilskuere overværede torsdagens kamp.

Vikingerne har et stramt program. Både lørdag og søndag spiller holdet igen.

Lørdag gælder det opgøret mod topholdet fra Hvidovre. Det opgør spilles klokken 17.00 i Silkeborg Sportscenter. Her er hele byen i samarbejde med Midtjyllands Avis og Mja.dk inviteret med. Samtidig kan man fra 15.15 og en halv time frem prøve at spille ishockey.

Læs mere fredag i Midtjyllands Avis.