Mike Tramp

Mike Tramp til Them

Efter udsolgte koncerter i USA er rock’n’rolleren klar til at indtage de danske scener

MUSIK Medborgerhuset Toftebjerg i Them kan i samarbejde med Kulturstafetten byde på en koncert med Mike Tramp solo torsdag den 26. januar. Den danske sanger og musiker har rejst verden tyndt og optrådt alle steder - fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien, Montreal, Jakarta og Thorshavn.

Med 26 albums bag sig fejrede han sidste år sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste og er atter på vej med et nyt album, »Maybe Tomorrow«, som udkommer den 24. februar og er den sjette plade, som er indspillet på Vesterbro i København. Mike Tramp siger selv, at det er her, han har sine sande rødder. Her voksede han op og fik desuden sin første dosis rock’n’roll, Kim Larsen, Sebastian og alt det, der fulgte med.

Mike Tramp kalder sin musik »Highway Rock’n’Roll«.

- Det er alt det, jeg har samlet op gennem mine mange rejser fra alle mine helte og inspirationer, siger han.

Det seneste år har været stort for Mike Tramp på livefronten med mange udsolgte koncerter på dansk grund inklusiv en del af sommerens festivaler samt 60 koncerter i USA. Det siges således, at Mike Tramp lige nu står stærkere musikalsk end nogensinde, og med en blanding af den rødternede dug og american rock’n’roll er han mere end klar til atter at indtage de danske scener i 2017.

Inden koncerten på Toftebjerg er der buffet.