Der bliver lagt ny belægning på Torvet, og man kan spille på , om Torvet når at stå klar til tiden. Foto: Martin Ballund

Spil på torvebyggeriet

Kenneth Husum 

Lokalt spilfirma lancerer torvespil

SILKEBORG Der bliver set frem til, at det nye torv står klar til sommer, men nu er der chance for at vinde penge på, at det hele bliver forsinket.

Det er spilfirmaet Bet25, der har hovedkontor med udsigt til Torvet i Silkeborg, der har lanceret et særligt torvespil.

- Vi sidder og kigger ud på Torvet hver eneste dag, så det er naturligvis også noget, vi følger spændt med i, forklarer Nikolaj Hagen, oddssætter hos Bet25, som fremover vil følge arbejdet med endnu større spænding.

- Selvom håndværkerne gør det godt, så glæder vi os da til at få en lidt mere inspirerende udsigt. Og som lokal bookmaker giver det derfor også god mening, at vi nu har sat odds på, om gutterne dernede når det til tiden, lyder det fra Nikolaj Hagen.

Resten af processen er helliget anlægsarbejdet, hvor Buus Anlægsgartner står for den sidste og afgørende finish. Og står det til firmaets formand, vil arbejdet blive leveret til tiden.

- Vi har en deadline, der hedder 9. juni 2017, og den holder vi, lyder det fra Kristian Markvardt fra Buus Anlægsgartner på Bet25’s hjemmeside.

Her til morgen var odds 1.10 på, at Torvet stod klar til tiden, mens odds på en forsinkelse var sat til 6.

Skæringsdatoen sker på baggrund af den officielle overlevering til Silkeborg Kommune.