Filmen om tvillingebrødrene har torsdag danmarkspremiere i Bio Silkeborg. Foto: Scanbox

Den norske drenge-duo

FILM Bio Silkeborg har torsdag premiere på dokumentaren »Marcus og Martinus: Sammen om drømmen«, som handler om det norske boyband, der vandt Melodi Grand Prix Junior i 2012.

Tvillingebrødrene Marcus og Martinus er 14 år og begyndte allerede som fireårige at synge i kor. Karrieren tog fart efter et familieshow under en ferie i Thailand, og i 2012 vandt de alles hjerter, da de sejrede med sangen »To dråber vann« ved MGP junior i Norge. Siden fulgte deres største hit, »Elektrisk«, der er vist over 30 millioner gange på Youtube, og drengene har over 500.000 følgere på Instagram.

»Marcus og Martinus: Sammen om drømmen« følger duoen fra karrieren for alvor tog fart i starten af 2015 og frem til efteråret 2016, hvor de udgiver deres første album på engelsk og spiller to udsolgte koncerter i Oslos største koncerthal, Spektrum.