Anders Nielsen er en af de 18 golftrænere, der lige nu er i gang med uddannelsen.

Ny uddannelse: Golftrænere på skolebænken i Silkeborg

Kenneth Husum 

Erhvervsakademi Dania giver golftrænere mulighed for en videregående uddannelse

SILKEBORG Nu kan golftrænere arbejde om sommeren og tage en videregående uddannelse i oplevelser om vinteren via Dania Erhverv i Silkeborg. Det begejstrer de unge instruktører, som førhen ikke havde mulighed for bygge ovenpå uddannelsen.

- Ved at læse på den her måde kan jeg pludselig se mig selv tage en uddannelse, og det var ikke noget, jeg havde tænkt på selv. Det giver mig flere muligheder for fremtiden, så det er som en gave, jeg ikke havde regnet med at få, forklarer 28-årige Anders Nielsen, der er træner ved Vejle Golfklub.

Han er en af 18 trænere, der er i gang med at tage elevuddannelsen til golftræner, som nu indeholder en videregående akademiuddannelse i oplevelser. Dania Erhverv, som hører til Erhvervsakademi Dania i Silkeborg, PGA (Professionel Golf Association), Idrætshøjskolen ISI og Dansk Golf Union har nemlig indgået et unikt samarbejde om uddannelsen.