Trine Troelsen skifter fra Silkeborg-Voel KFUM til FC Midtjylland. Foto: Martin Ballund

Officielt: Silkeborg-Voel
mister topscorer til rival

Mathias Hove Andersen 

Trine Troelsen skifter til FC Midtjylland efter denne sæson

HÅNDBOLD Lørdag kunne Midtjyllands Avis afsløre, at Trine Troelsen skiter Silkeborg-Voel ud med FC Midtjylland efter denne sæson, og søndag blev skiftet offentliggjort.

FCM Håndbold oplyser på sin hjemmeside, at Trine Troelsen tiltræder på en toårig aftale i klubben, som hun også repræsenterede fra 2010 til 2014.

- Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til FCM Håndbold. Jeg ved, at meget er ændret, siden jeg var der sidst, men forhåbentligt kan mit kendskab til klubben gøre, at jeg hurtigt finder mig til rette, udtaler Trine Troelsen, der ser frem til at spille med i toppen af den danske liga.

- For mig har FCM altid været en attraktiv klub. Klubben er meget professionel, spiller med i toppen af ligaen og kæmper med om trofæer. Og så synes jeg, at det er et meget interessant hold og et koncept, der passer godt til mig, siger Trine Troelsen.

Bagspilleren har været en stor profil for Silkeborg-Voel i denne sæson, hvor hun er topscorer i Primo Tours Ligaen med 120 mål i 14 kampe.