Sanne Bjørn får endnu en gang æren af at sidde i Folketinget for Radikale Venstre.

Silkeborg får suppleant i Folketinget

Jesper Rosenquist 

De næste tre måneder er Radikale Venstre i Silkeborg repræsenteret i Folketinget ved Sanne Bjørn

SILKEBORG Folketingsmedlem Andreas Steenberg (R) har de næste tre måneder barselsorlov fra Folketinget.

Hans afløser bliver Sanne Bjørn, der stillede op til Folketingsvalget for Radikale Venstre i Silkeborg. Hun fik nemlig så mange stemmer, at hun blev førstesuppleant i Vestjyllands Storkreds.

Sanne Bjørn har været afløser i en tilsvarende situation i 2014, så det er ikke en helt uerfaren kandidat Radikale Venstre i Silkeborg sender af sted. I denne periode havde hun ordførerskabet for fødevarer. Denne gang får hun ordførerskaberne i kommunal og landdistrikter, fødevarer og transport, og får således plads i Folketingets Trafikudvalg.

Midtjylland på dagsordenen
Formanden for Radikale Venstre, Silkeborg, Svend Erik Milsgaard, mener, at med Sanne Bjørn i Folketinget giver det mulighed for at sætte de midtjyske spørgsmål på dagsordenen.

- Om det så drejer sig om de store trafikspørgsmål, der ligger ude i fremtiden, som Hærvejsmotorvejen, Kattegatforbindelsen, udvidelsen af E45 eller de helt lokale spørgsmål om jernbaneoverslæringen på Frederiksberggade i Silkeborg, siger Svend Erik Milsgaard.

Han forsikrer, at Radikale Venstre i Silkeborg ikke vil holde sig tilbage med at forsyne vores lokale folketingsmedlem med emner, der har relevans for det midt- og vestjyske område.

- Vi har løbende kontakt med Sanne Bjørn, og vi har stor tillid til, at hun vil føre vore synspunkter frem på bedste måde, siger Svend Erik Milsgaard.