Også i år er det elever på Hotel & Restaurations-skolen i Silkeborg, som står i spidsen for SOS Børnebyernes gourmet-frokost.

Frokost med hjerte og overskud

SOS Børnebyerne i Silkeborg arrangerer for andet år i træk en ægte »gourmet-frokost« på Hotel & Restaurant, Teknisk Skole Silkeborg, hvor overskuddet går til at hjælpe fattige børn.

Frokosten løber af stablen søndag den 5. februar, og støtter børnebyernes humanitære arbejde i Laos og Cambodja.

Til frokosten sidste år var alt udsolgt, og det resulterede i et overskud på godt 28.000 kroner, som gik til at hjælpe fattige børn.

De over 40 elever, der var i sving på Hotel & Restaurantskolen, brugte alle en fridag på tilberede og servere den seks-retters menu. Eleverne er også på stikkerne denne gang, og der er igen lagt op til mad i gourmetklasse. I løbet af dagen vil der være musikalsk underholdning og lotteri med præmier.