Lars Møller skal det kommende år fortsætte samarbejdet med Peter Bredsdorff. Foto: Jens Anker Tvedebrink

BSV-assistent bliver ansvarlig for talenterne

Peter A. Sørensen 

Lars Møller har forlænget aftalen med Bjerringbro-Silkeborg, og nu får han også ansvar for talentarbejdet

HÅNDBOLD Lars Møller fortsætter som assisterende træner i Bjerringbro-Silkeborg, og samtidig får han ansvaret for klubbens nye U18-hold i en ny funktion som talentansvarlig.

Assistenttræneren fortsætter dermed i trænerteamet med Peter Bredsdorff-Larsen, der siden 2014 har sikret Bjerringbro-Silkeborg DM-bronze, DM-guld og en Super Cup-titel. Lars Møllers nye kontrakt løber indtil sommeren 2018.

- Jeg er rigtig glad for at være i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg kan godt lide dagligdagen i klubben, og jeg har et rigtig godt samarbejde med Peter, så derfor er det naturligt for mig at fortsætte, siger Lars Møller.

Han får samtidig en nye rolle som talentansvarlig i klubben. Her skal han stå i spidsen for etableringen af det nye U18-hold, som Bjerringbro-Silkeborg fra næste sæson får i samarbejde med de to moderklubber Bjerringbro FH og Silkeborg-Voel KFUM. Lars Møller kommer til at arbejde tæt sammen med trænerteamet for U18-holdet, som endnu ikke er præsenteret.

- Jeg synes, at det bliver en rigtig spændende proces at være en del af. Det er altid spændende at arbejde med talentudviklingen i vores lokalområde, og jeg håber, at jeg kan være med til at skabe en ramme og videreudvikle talentarbejdet her i området.

- Jeg fornemmer, at der er stor passion omkring det her projekt både i Bjerringbro FH og i Silkeborg-Voel KFUM, og den passion smitter, så jeg ser frem til at skulle være en del af det spændende projekt, siger den nye talentansvarlige, der i over 30 år har arbejdet som håndboldtræner i forskellige regi.

Sideløbende med jobbet som assisterende træner i Bjerringbro-Silkeborg er Lars Møller ansat i Dansk Håndbold Forbund, hvor han gennem mange år har arbejdet med blandt andet træneruddannelse. Derudover har han mange års erfaring som ungdomstræner.

BSV-direktør Jesper Schou mener, at Lars Møller er den perfekte mand til jobbet. Samtidig kan han som assisterende træner for ligaholdet bidrage til at skabe den vigtige sammenhæng mellem ungdomsholdet og ligaholdet.

- Vi er utrolig glade for, at Lars har valgt at forlænge sin kontrakt. Vi er meget glade for Lars’ indsats som assisterende træner, og vi glæder os over, at han fortsat kan have den rolle samtidig med, at vi kan få gavn af Lars’ store evner og erfaring indenfor talentudvikling. Han er en af dem, der virkelig har fingeren på pulsen, når det kommer til ungdomshåndbolden, siger Jesper Schou.