Johannes Konstantin Neergaard holder foredrag i Sognecafeen i Gødvad.

Om Svantes længsler mod Sverige

GØDVAD »Hvorfor længes Svante mod Sverige?«. Det spørgsmål forsøger spillestedsleder Johannes Konstantin Neergaard fra Kedelhuset i Silkeborg at give et svar på i Sognecafeen i Dybkær Sognegård onsdag den 8. februar.

Det bliver en musikalsk eftermiddag om længsel mod fremmede kyster - med Benny Andersens Svante og Ibsens Peer Gynt som hovedpersoner.

Benny Andersens vise om Svante, der længes mod Sverige, danner udgangspunkt for det humørfyldte foredrag om udlængsel, lyse nætter og rejseglæde. Og gennem sang og musik vil Johannes Konstantin Neergaard tage vores fordomme om de nordiske broderfolk under kærlig behandling og komme med et bud på, hvorfor vi har dette had/kærlighedsforhold til de andre skandinaver.

I løbet af eftermiddagen er der kaffebord.