Her Silkeborg Gymnastikforenings seniorhold, som er med ved DM.

Stort gymnastikstævne i Jysk Arena

Silkeborg Gymnastikforening er medarrangør af 1. runde af DM i Grand Prix Rytme Gymnastik 2017

SILKEBORG 1. runde af danmarksmesterskaberne i Grand Prix Rytme Gymnastik 2017 afvikles på lørdag og søndag i Jysk Arena.

Silkeborg Gymnastikforening står som medarrangør af dette store arrangement i samarbejde med udvalget for Rytmisk Gymnastik under Gymdanmark.

Lørdag er det de mindste gymnaster fra mikro-rækken fra otte år til mini mono og minirækkerne op til 12 år.

Lørdag er der tilmeldt 51 hold fra 21 foreninger lige fra Espergærde til Randers over Fyn med Munkebjerg og Dalum-Hjallese: 12 hold fra Jylland, 9 fra Fyn og 30 hold fra Sjælland, hvor Greve stiller med syv hold og SOR IF med fem hold.

Silkeborg Gymnastikforening stiller her med et hold piger i rækken mini 10-12 år, hvor de har en fri serie på 2.10 minutter og en serie med tøndebånd på 2.00 minutter. Pigerne er fra 8-12 år og trænes af Laura, Thi og Inger på Langsøskolen.

Efter denne konkurrence bliver der delt op i divisioner til 2. runde af DM, der skal foregå i Greve den 22. – 23. april.

Søndag er det så pigerækken for 12- til 14 årige, tweens-rækken og junior og senior fri og seniorrækken.

Pigerækken stiller med to serier - en fri serie med en varighed af 2.30 minutter og en tøndebåndserie.

Senior fri rækken er kun med en fri serie på 2.30 minutter, mens seniorrækken er med en fri serie på 2.30 min. og en vimpelserie af 2.15 min.

Her er tilmeldt 48 hold fra 23 foreninger - 9 hold fra Jylland, 6 hold fra fyn og 23 hold fra Sjælland. Cirka 400 gymnaster konkurrerer.

Silkeborg Gymnastikforening stiller selv søndag med tre hold.

Et pigerække hold trænet af Emilie og Louise, og et senior fri hold og senior hold trænet af Camilla, Caroline og Larissa.

2. runde af DM foregår i Odense den 7. maj 2017.

Silkeborg Gymnastikforening er også medarrangør af de jysk/fynske mesterskaber i Grand Prix Gymnastik, der finder sted den 18. marts i Jysk Arena.