BSV vandt 28-24 over Kolding. Polfoto

BSV-træner jubler over plads i pokalfinalen

Peter Bredsdorff var meget tilfreds med 28-24 sejren over KIF Kolding København

HÅNDBOLD De danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg er ikke til at stoppe.

Søndag spiller holdet pokalfinale i Aalborg, efter det lørdag eftermiddag blev til en sejr på 28-24 over KIF Kolding København.

Og det er noget, der i den grad behager cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen, der nu skal få gjort sit hold klar til søndagens pokalfinale mod enten Aalborg eller Skjern.

- Hvert minut fra nu tæller. Nu forbereder vi os på finalen. Vi er bare glade for at være i den tredje finale i træk. Hvis nogen troede, at det var en enlig svale i sommer, så har vi lige vist et par gange, at den er god nok, siger BSV-træneren.

Han mente ikke, at der kunne sættes en finger på BSV-sejren.

- Vi fik mange ting at fungere godt. Både forsvar, angreb, kontraer og returløb. Mange spillere leverede store præstationer i små og større roller.

- Vi var et klogt spillende hold og spillede stærkt. Det var helt fortjent, at vi vandt, siger træneren, der dermed kunne se sit hold slå Kolding i endnu en vigtig kamp.

- Vi har vundet fem ud af de seneste seks kampe. Og vi har vundet alle de kampe, der betød noget, siger Peter Bredsdorff.

I en jævnbyrdig første halvleg gjorde BSV-målmand Sebastian Frandsen forskellen, så BSV’erne kunne gå til pause med en føring på 13-11.

BSV truede i de indledende minutter af anden halvleg med at slå et stort hul. Det lykkedes at øge forspringet til 18-14, før KIF-spillerne begyndte at æde sig ind. Derefter blev det mere jævnbyrdigt, og først til sidst trak BSV’erne fra og afgjorde opgøret.

Nikolaj Markussen blev kampens spiller for BSV med i alt syv mål, og han blev efterfølgende kåret til kampens fighter.

Søndagens modstander bliver enten Aalborg eller Skjern.

Den kamp liveopdateres på Mja.dk.