Færøerne er vidunderlig stilhed og naturoplevelser i hobetal. Rejseleder Birthe Nedergaard er den helt rigtige til at vise dem frem.

Vidunderlige oplevelser på Færøerne

En uge spækket med helt unikke eventyr på de sommergrønne øer i det nordlige atlanterhav 10.-17. juli. Birthe Nedergaard er rejseleder

Der hersker næppe nogen tvivl om, at Færøerne er anderledes, endda meget anderledes end de sydlige dele af kongeriget, men bestemt ikke mindre spændende at gæste. Tag med på denne oplevelsesrige rejse, træk vejret dybt, luk op for sanserne og fyld sindet! Man vil undres over at sådan et sted stadig findes i verden.

Dejligt hotel med pension
I selskab med den utroligt dygtige rejseleder Birthe Nedergaard fra EURO-TEMA Specialrejser, der i den grad kender Færøerne, får vi oplevelser, der ikke er enhver beskåret. Igen i år skal deltagerne bo lige i smørhullet på det ældre, pæne og velfungerende Hotel Hafnia (med det lækre køkken). Beliggenheden midt i Tórshavn, giver let adgang til hele »hovedstaden«.

Avisernes gæster har gennem flere år nydt godt af Hafnias gode mad og skønne atmosfære. Halvpensionen er fin og alsidig med stor morgenbuffet og skiftevis buffet og to-retters menu til middag. Der findes også en bar på hotellet.

Varieret program
Birthe har fastlagt et nyt og spændende program for ugen, hvor man med garanti får nydt godt af Færøernes friske klare luft, storslåede naturpanoramaer, grønne fjelde, blå fjorde, fuglefjelde og farverige bygder.

For at få det maksimale ud af turen anbefales det at være godt gående.

Se hele det store udflugtsprogram på eller rekvirer det på avisen.

Prisen for denne rejse er for avisens abonnenter 12.970 kroner per person i dobbeltværelse. Ikke-abonnenter kan deltage for 13.270 kroner. Eneværelsestillæg på 700 kroner.

I prisen er inkluderet:

Informationsmøde inden afrejsen

Bus til Billund Lufthavn t/r ved minimum 20 deltagere

Fly Billund-Vagar t/r

Syv overnatninger på Hotel Hafnia

Halvpension

Dansk ekspertrejseleder hele vejen

Buskørsel med stort program på Færøerne

Naturlige entréer og afgifter

Tilmelding til Læserklubben i Silkeborg på [email protected]

eller på telefon 87 22 84 69.