The dachshund is a short-legged, long-bodied dog breed belonging to the hound family.

Kærlig tur med hunden

MAXI Zoo på Borgergade 76 i Silkeborg inviterer byens hunde og deres ejere til velgørende valentinstur søndag den 12. februar. Den hyggelige gåtur står denne dag i kærlighedens tegn med indsamling til hunde med særlige behov på Dyrenes Beskyttelses internater.

Turen finder sted to dage før valentinsdag, og Maxi Zoo vil med fællesturen for byens hunde og deres ejere gerne være med til at sikre lidt ekstra kærlighed til de mange hunde, som netop nu bor på Dyrenes Beskyttelses internater.

Deltagerbetalingen går til hundene hos Dyrenes Beskyttelse, og Maxi Zoo spytter yderligere lidt i kassen.

Som tak får de deltagende hunde - ud over lufteturen - et kærlighedsbånd, som kan hænge i hundesnoren som et symbol støtten.