Endnu mangler der blandt andet afstribning i parkerings-kælderen, men om mindre end en måned vil det være muligt at parkere i anlægget under Torvet. Det markerer A. Enggaard blandt andet med »parkeringsfest« den 4. marts. Foto: Claus Broe

Nu sættes der punktum for p-kælderen med en fest

A. Enggaard inviterer silkeborgenserne til åbning af parkeringskælderen under Torvet lørdag den 4. marts

SILKEBORG Lørdag den 4. marts klokken 10 bliver der sat et markant punktum for byggeriet af parkeringskælderen under Torvet, når A. Enggaard i samarbejde med Q-park og Handel Silkeborg inviterer til åbningsfest med musikalsk indslag, biludstilling og børneunderholdning.

Åbningen betyder samtidig, at håndværkerne på det tidspunkt har afsluttet færdiggørelse af trappetårne og elevatorer, så der bliver adgang for publikum.

- Det bliver en dag fyldt med fest, siger handelschef Claus Broe, der er tovholder på arrangementet.

- Enggaard ønsker en festlig markering af åbningen af parkeringskælderen for silkeborgenserne og spurgte, om Handel Silkeborg ville være med til at udarbejde et program. Og selvfølgelig vil vi det. Vi er altid glade for at få lov til at være med til at skabe positive aktiviteter i Silkeborg, siger Claus Broe.

Endnu er programmet ikke helt tørt fra trykken, men ifølge Claus Broe vil der blandt andet være jazzmusik og børneunderholdning.

Herudover vil der blive uddelt 500 gratis p-billetter til brug i parkeringskælderen mandag, og de første 1000 gæster får serveret pølser og vand.