Foto: Jakob Stigsen Andersen

Dolberg blandt Europas syv mest eftertragtede unge spillere

Martin Hove Thomsen 

Sportsmediet sport360.com har lavet en liste over de mest eftertragtede unge fodboldspillere i Europa - Kasper Dolberg er en af dem

FODBOLD Ajax-angriberen Kasper Dolberg er kommet på en ret så fornem liste hos sportsmediet sport360.com. Sammen med seks andre af Europas største fodboldtalenter figuerer han nemlig på listen over de mest eftertragtede unge spillere i Europa.

I begrundelsen for hans plads på listen lyder det blandt andet, at han hurtigt har etableret sig som førsteholdsspiller hos Ajax, og at han er en af de vel nok mest spændende talenter i Europa - med sine 12 mål og fire assist i alle turneringer.

Sport360.com skriver videre, at Kasper Dolberg også med sine intelligente løb har evnen til at rykke forsvarsspillere ud af deres positioner på den sidste tredjedel af banen, hvilket hjælper med at skabe plads for holdkammeraterne.

Men de rosende ord stopper ikke her. Han har ifølge mediet også håndteret presset - der følger med at spille for Ajax Amsterdam - fint, ligesom det nævnes, at han allerede tidligt i seniorkarrieren formåede at bryde Rafael van der Vaarts rekord ved at blive den yngste spiller til at score et hattrick i den hollandske Æresdivision.

Alt dette og det faktum, at han som bare 19-årig allerede er blevet sammenlignet med Marco van Basten og Dennis Bergkamp, giver komet-angriberen en velfortjent plads på listen.