Simon Jakobsen - flot fyr - kan man komme til at kysse på lørdag.

Kunne du tænke dig at kysse Simon Jakobsen fra SIF?

... Så får du alletiders mulighed på Torvet i Silkeborg på lørdag

SILKEBORG Kys SIF’s Simon Jakobsen, få billedet i guldramme og vind Valentine’s Day-præmier, når Museum Jorn markerer åbningen af udstillingen Jorn+Munch med stor event på Torvet lørdag.

Lørdag ved middagstid bliver der en sjælden mulighed for at kysse på SIF-spilleren Simon Jakobsen. Forsvareren stiller op til Museum Jorns event på Torvet i anledning af åbningen af den store Jorn+Munch udstilling, der er en af de store attraktioner i forbindelse med Aarhus’og Regionens værtsskab for Kulturby2017.

På Torvet er opsat et særligt #KysMunch-kyssestativer, og Museum Journs event er skbt i et samarbejde med Handel Silkeborg. Det foregår fra klokken 10-13 lørdag på Torvet i Silkeborg - samme dag som åbningen af udstillingen Jorn+Munch på Museum Jorn.

Kunstpartiet charmerer byens borgere, SIF spilleren Simon Jakobsen stiller op til kys i rammen og der vil være konkurrencer med præmier til dagens bedste billeder, blandt andet fribilletter til udstillingen på Museum Jorn og Valentine’s Day præmier fra Handel Silkeborgs forretninger.

Eventen er tænkt som et mangfoldigt og humoristisk indslag, der skal skabe opmærksomhed på de sociale medier og kommunikere ud, at Jorn+Munch er åbnet på Museum Jorn i Silkeborg.