Silkeborg-drengen Frank Ziyanak er klar med et soloudspil under kunstnernavnet Frankie. Foto: Lasse Dearman

Nyt fra Frank Ziyanak

Silkeborg-musikeren Frank Ziyanak er klar med solo-udspillet »Drikke Penge« under kunstnernavnet Frankie

MUSIK Nu er der nyt fra Frank Ziyanak fra Silkeborg. Musikeren, som for 12 år udgav albummet »Fe Fi Mo Fo« med Silkeborg-bandet med det noget selvudslettende navn Death to Frank Ziyanak og senere brød igennem med The Wong Boys sammen med Stefan Kvamm, har netop udgivet EP’en »Drikke Penge« - et soloprojekt under kunstnernavnet Frankie.

Frank Ziyanak, som i dag bor på Amager, hvor han også har en forretning som »hjemmetatovør«, har de seneste år turneret rundt i landet. Han har spillet i danske fængsler, på diverse værtshuse og ved festlige lejligheder som fødselsdage, polterabender og bryllupper. Og det var netop ved et bryllup, at Frank Ziyanak mødte sangeren Erann DD, som opfordrede ham til at gå i studiet med sine nye numre.

Og Erann DD har netop medvirket ved indspilningen af den nye EP, hvor andre kompetente navne som basisten Henrik »SP« Schou Poulsen fra SP, Just og Frost, Morten Hellborn, som også har slået på tromme i Dúné og Aqua samt en af veteraner i dansk musikbusiness Kjeld Wennick også haft fingre med i spillet.

Blandt titlerne på Frank Ziyanaks nye EP er »Fuck de unge« og »De grimmeste vender i byen«. kloch