Udover DTC-sposoratet er Mascot hovedsponsor i Silkeborg IF, og arbejdstøjsvirksomheden har en række mindre danske sponsorater inden for eksempelvis cykling og kajak. Foto: Martin Ballund

Tre Mascot DTC-løb i Resenbro venter i 2017

Mascot-koncernen lægger igen i år navn til DTC-serien

SEJS/SVEJBÆK/RESENBRO Mascot International har indgået fornyet sponsorsamarbejde for 2017-sæsonen af Danish Thundersport Championship.

Ligesom i 2016 vil bilsport-løbsseriens mundrette navn være Mascot DTC.

- Vi håber, at Mascot med sponsoratet kan være med til at skabe nogle enestående oplevelser for fans og tilskuere, siger Mascot-direktør Michael Grosbøl.

- Vi ved, at mange af tilskuerne er arbejdstøjsbrugere, og det vil glæde mig, hvis Mascot kan være med til at skabe spændende races for kunder og potentielle kunder her i den mest ambitiøse motorsportsklasse i Danmark.

Michael Grosbøl fortæller, at det langvarige og særdeles gode samarbejde med FDM-DTC Motorsport, samt deres professionelle tilgang til at skabe gode motorsportsoplevelser, naturligvis også har været afgørende for, at et nyt sponsorsamarbejde blev indgået.

I 2017 venter en løbsserie på syv Mascot DTC-løb, og FDM-DTC Motorsports afdelingschef Jesper Carlsen er glad for aftalen.

- Vi har igennem en årrække haft et samarbejde med Mascot, som med tiden er blevet mere og mere omfattende. At Mascot har valgt at fortsætte sit sponsorat, viser for os, at vi i DTC har været i stand til at give Mascot en enestående synlighed og profilering inden for motorsporten, siger Jesper Carlsen.

Tre af de syv Mascot DTC-løb i 2017 foregår på Jyllandsringen, og det lokale islæt betyder noget for Michael Grosbøl.

- Selv om vi i dag er en global virksomhed med aktiviteter over det meste af verden, så føles det rigtigt godt at støtte noget, der primært afvikles lokalt, siger Michael Grosbøl, der selv har været en passioneret gæst på Jyllandsringen, siden han var barn.

- Jeg ved, hvor fantastiske disse løb er - det er topunderholdning - både for synet, ørerne og lugtesansen. Disse oplevelser vil jeg gerne være med til at give alle tilskuere og fans, siger Michael Grosbøl.