68-årig kvinde snydt af tricktyve

Tricktyve stjal husnøgle og stjal smykker fra hjemmet

SILKEBORG En 68-årig kvinde blev torsdag ved 13-tiden udsat for tricktyveri, da hun var i Silkeborg for at handle. Uden for tøjforretningen Kate K blev hun kontaktet af en mand, som hun beskriver som østeuropæisk, 25-30 år, almindelig af bygning, 185-190 centimeter høj og iført en hættetrøje.

Han spurgte kvinden om vej til Ystadvej. Det kunne hun ikke svare på. Manden gav hende et håndtryk til farvel og gik. Inde i forretningen opdagede kvinden, at hendes husnøgler var væk fra hendes lomme, og hun gik derfor hjem til sin lejlighed i Borgergade.

I døren til hendes opgang mødte hun en anden østeuropæisk mand. Han var kraftig, 30-35 år og bar en blå hættetrøje. Manden henvendte sig til kvinden og sagde, at en anden havde fundet hendes nøgler, og at denne stod oppe ved Netto længere oppe ad gaden.

Kvinden gik derfor hen til Netto, hvor hun forgæves ledte efter personen med hendes nøgler. Da hun kom hjem til sig selv opdagede hun, at hun havde været udsat for et tricktyveri. Tyvene havde stjålet guldsmykker fra den 68-årige kvinde.adam