Floorball er blevet en populær sport i Grauballe, efter at byen fik sin nye hal. Nu skal floorball-afdelingen bare have fundet et passende sejt navn. Foto: Martin Ballund

Floorball skal døbes i Grauballe

GRAUBALLE Florball har fået tag i Grauballe, siden det blev introduceret i byen i forbindelse med, at Grauballe fik sine nye hal-faciliteter, Grauballe Forum, i efteråret 2015.

Siden har både børn og voksne, såvel kvinder som mænd, fattet stavene, og hver uge kastet sig ud i det hurtige og underholdende spil.

Men et rigtigt floorball-hold eller floorball-klub skal have et klingende og særegent navn, helt som det er tilfældet med for eksempel ishockeyhold.

Det kunne være »Grauballe Lions«, »Grauballe Eagels« eller noget helt tredje, og derfor har Grauballe UGF udskrevet en navnekonkurrence, hvor man kan komme med bud på et navn, som passer helt perfekt til netop Grauballes floorball-hold.

GUGF skal have forslaget inden onsdag den 15. februar.

Herefter vil en jury vælge de tre bedste forslag, som der herefter kan stemmes på via Grauballes side på Facebook.

Vindernavnet bliver offentliggjort i forbindelse med generalforsamlingen i GUGF mandag den 27. februar, og der udloddes en vinder-floorballstav med navn og logo til den, der er kommet med vinder-forslaget.