Koncerten foregår under åben himmel i André Rieus hjemby, Maastricht.

Violinisten André Rieu på hjemmebane

Firedages tur til Holland for Midtjyllands Avis’ abonnenter med fantastisk wienerkoncert og udflugter inkluderet. Rejs 6.-9. juli

Oplev den kendte og elskede hollandske violinist André Rieu, når han giver den fuld kraft i hjembyen Maastricht.

Sammen med sit Johann Strauss orkester lover han at »servere« noget af det bedste, han formår, hvilket ikke siger så lidt.

Der skal nok være en vidunderlig, farverig og munter oplevelse i vente med klassisk musik for det brede publikum. De dejlige wienermelodier, uimodståedlige valse, klasisk-, operette- og musicalmusik vil klart foranledige en fantastisk festlig aften.

Panter Rejser er teknisk arrangør ,når bussen torsdag 6. juli kører fra Herning, Ikast og Silkeborg om morgenen. Med passende pauser undervejs når vi sidst på dagen Hotel Montanushof, der ligger centralt i byen Grevenbroich.

Alle værelser her har bad og toilet, tv, telefon og minibar. Her er også elevator og en hyggelig bar. Lige ved siden af hotellet ligger et indkøbscenter med diverse butikker og caféer, og cirka 10 minutters gang herfra finder man Grevenbroich Kloster og den gamle borg.

Indkvartering og middag på hotellet.

Köln med domkirken
Fredag efter morgenbuffeten sætter vi kursen mod Köln, hvor der bliver tid til at opleve den flotte domkirke, Kölner Dom, der er Tysklands hovedattraktion nummer et.

På det sted, hvor domkirken nu troner, har der ligget kirker lige siden det fjerde århundrede. Det var dog først i 1248, at denne bygning blev påbegyndt, og den fantastiske gotiske bygning med dobbelttårne blev færdiggjort i 1880. Det er en romersk-katolsk katedral, og kirkebygningen har verdens største facade og er virkelig imponerende.

Køln er i det hele taget en rigtig fin by, som desværre står lidt i skyggen af Berlin - i hvert fald for danske turisters vedkommende.

Havnen i Köln er som mange steder lidt af en magnet, men også den hyggelige gamle bykerne trækker folk til.

Retur på hotellet hen på eftermiddagen til lidt afslapning, før vi kører til Maastricht.

Koncert i det fri
Inden koncerten, som foregår i det fri, skal vi på restaurant og spise middagen.

André Rieu går på scenen klokken 21.00.

Med vidunderlig musik i øregangen kører vi efterfølgende tilbage til hotellet i Grevenbroich

Lørdag kan vi sove længe.

Scenerisk eftermiddagstur
Midt på dagen tilbydes dog en udflugt gennem de smukke landskaber mod det sydlige Limburg, også kaldet »Lille Shcweiz«. Ved »Dreiländer Eck«, hvor grænserne mellem Holland, Tyskland og Belgien mødes, hæver Vaalserberg sig 322,50 meter over landskabet.

Området omkring Kerpen er kendt for store forekomster af brunkul, og vi ser de kæmpestore maskiner, der benyttes i lejerne.

Retur til hotellet for middag og hyggeligt samvær.

Søndag nyder vi for sidste gang bare at kunne sætte os til morgenbordet, inden vi tager turen hjemad.

Inkluderet i prisen
Prisen for denne tur er for Midtjyllands Avis’ abonnenter 3599 kroner per person i dobbeltværelse. Ikke-abonnenter betaler tilsvarende 3799 kroner. Eneværelsestillæg på 500 kroner.

I prisen er inkluderet:

Buskørsel i moderne og 4* bus

Dansk rejseleder hele vejen

Tre overnatninger på Hotel Montanushof*** inkl. morgenbuffet

To middage på hotellet

En middag på restaurant i Maastricht

Kategori to billet til André Rieu koncert

Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden

Bestemt plads i bussen kan reserveres for 100 kroner. på [email protected]