Foto: Colourbox

Kvinde spyttede Føtex-ansat i ansigtet efter tyvetogt

Brian Holst 

En kvinde stjal for flere tusinde kroner fra forretninger i midtbyen inden hun til sidst blev blev pågrebet i Føtex

SILKEBORG Det gik godt første, anden og tredje gang. Fjerde gang blev hun pågrebet.

Fredag var en 44-årig kvinde på tyvetogt i Silkeborgs midtby. Det lykkedes kvinden at stjæle for en trøje til 600 kroner og en skjorte til 500 kroner i Lord Nelson på Østergade. I forbindelse med tyveriet betalte hun kun for en trøje til 200 kroner.

Kvinden var også på besøg i Photocare i Østergade, hvor hun stjal en taske til et digitalt kamera. Og så var hun i Toft på Vestergade, hvor det lykkedes hende at stjæle en dunjakke til 600 kroner - inden hun blev pågrebet i Føtex.

Her forsøgte den 44-årige kvinde at stjæle blandt andet parfume, smykker, punge og T-shirts, men det blev opdaget af personalet, som pågreb hende.

- I den forbindelse spyttede den 44-årige kvinde en 31-årig, kvindelig ekspedient i ansigtet. Det betragtes som vold, så den 44-årige kvinde er både blevet sigtet for vold og butikstyveri, oplyser politikommissær Thomas Hald fra politiet i Silkeborg.

Kvindens butikstyverier fandt sted fredag mellem klokken 14 og 15.