Jens Steffensen (i midten) skal stå i spidsen for U18-talenterne i BSV. Foto: Martin Ballund

Bjerringbro-Silkeborg løfter sløret for U18-trænerteamet

Mathias Hove Andersen 

En trænerteam med mangeårig fortid i Bjerringbro og Silkeborg-Voel skal stå i spidsen for det nye U18-hold

HÅNDBOLD For to uger siden blev det offentliggjort, at Bjerringbro-Silkeborg fra næste sæson danner et U18-hold med ambitionen om at udvikle flere lokale talenter til ligaholdet.

Nu er trænerteamet på plads. Jens Steffensen og Anders Friis, som begge har erfaring med talentudvikling i området, skal fra sommer træne Bjerringbro-Silkeborgs ungdomshold. Det oplyser BSV i en pressemeddelelse.

Jens Steffensen kommer fra Bjerringbro og har været håndboldtræner i mere end 30 år. Han har arbejdet meget med talentudvikling i både Bjerringbro FH og i Silkeborg-Voel KFUM. Til daglig arbejder Jens Steffensen som manager for ungdomshåndbold-projektet Generation Handball, og han glæder sig meget til at skulle udvikle talenter i Bjerringbro-Silkeborg.

- Det har irriteret mig, at de unge talenter fra vores område har syntes, at det har været sjovere at være i andre miljøer. Hele grundidéen med Bjerringbro-Silkeborg er jo, at der er gode håndboldmiljøer i de to moderklubber, og nu kan vi tilbyde et spændende projekt til talenterne i vores område. Derfor var det helt naturligt for mig at være med, da jeg fik tilbuddet, fortæller Jens Steffensen.

Anders Friis har spillet håndbold selv og været træner i både Bjerringbro FH og Silkeborg-Voel KFUM. Han har arbejdet meget med talentudvikling i netop det midtjyske område, og han har et særligt stort kendskab til spillermaterialet på de årgange, som bliver en del af Bjerringbro-Silkeborg U18-hold.

- Jeg tænkte straks, at det var et meget spændende og ambitiøst projekt, og det var noget, som jeg godt kunne tænke mig at være en del af. Der er mange gode spillere i Bjerringbro, Silkeborg og resten af det midtjyske område, så jeg synes, at der giver rigtig god mening at lave sådan et projekt, mener Anders Friis, der glæder sig meget til samarbejdet med Jens Steffensen.