Freja Cohrt.

Officielt: Voel mister profil

Peter A. Sørensen 

Opdateret - Fløjspiller forlader Silkeborg-Voel til sommer - et år før kontraktudløb

HÅNDBOLD Tre Silkeborg-Voel-spillere, Trine Troelsen, Freja Cohrt og Stine Skogrand var på rundens hold i kvindernes liga efter storsejren over Viborg HK, men desværre for Voel-klubben er to af de profiler væk til sommer.

Trine Troelsen oplyste tidligere på året, at hun skifter til FC Midtjylland og nu er det officielt, at Freja Cohrt, der er inde omkring bobler-landsholdet, også forlader Silkeborg-Voel.

Hun skal i stedet til HC Odense.

- Der er flere årsager, for jeg har været meget glad for at være i Silkeborg-Voel. Men jeg fik et tilbud, som jeg ikke kan sige nej til. Jeg vil gerne spille under de ambitioner, som man har i Odense, så det bliver et fravalg af Silkeborg, hvilket jeg er ked af, siger Freja Cohrt til Midtjyllands Avis.

Odense Håndbold har købt Freja Cohrt fri i Silkeborg-Voel KFUM. Hendes aftale løb ellers til sommeren 2018.

- Vi er naturligvis kede af at måtte sige farvel til Freja Cohrt et år før tid. Vi har været og er fortsat rigtig glade for Freja, som har udviklet sig meget, mens hun har været i klubben. Omvendt er vi allerede langt i forhold til at sammensætte en endnu stærkere trup til den kommende sæson, end vi har i denne, så både Frejas og Trine Troelsens klubskifter ikke bliver en svækkelse af vores hold, siger Silkeborg-Voel-direktør Mikael Bak.