Rasmus Jensen og BSV spillede meget overbevisende mod HC Midtjylland. Foto: Jakob Stigsen Andersen

BSV udspillede midtjyske rivaler

Michael Helligsø 

De danske mestre besejrede HC Midtjylland med 28-20

HåNDBOLD I efteråret tabte Bjerringbro-Silkeborg med et enkelt mål til HC Midtjylland, da de to klubber mødtes i Herning.

Onsdag aften var de danske mestre til gengæld klart overlegne mod de midtjyske naboer.

28-20 vandt et stærkt spillende BSV-hold efter en fremragende præstation, hvor målmand Søren Rasmussen overstrålede alle andre med en stribe fine redninger.

- Det kunne ikke være bedre. Efter to måneder var vi endelig tilbage i Jysk Arena, og det var bare en fornøjelse. Der var en rigtig god opbakning, sagde han efter kampen.

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen var en meget glad mand efter kampen, der var den første sejr efter tre nederlag i træk.

- Det glæder mig mest, at vi defensivt så rigtig godt ud mod et godt hold. Vi spillede kampen på et meget højt niveau forsvarsmæssigt.

- Og så er vi også glade for vores angrebsspil, som stille og roligt ser bedre ud end i Aalborg-kampen. På mange parametre er vi et hold på vej fremad. Det er godt, sagde trænerede.

Sparede spillere
BSV førte med pausen med komfortable 16-9, og sejren ville givetvis have været endnu større, hvis ikke Peter Bredsdorff-Larsen havde valgt at spare en række spillere i anden halvleg.

Det betød, at HC Midtjylland fik pyntet en smule på resultatet, men på dagen var Herning-holdet klart overmatchet af BSV’erne, der blev bakket godt op af 2315 tilskuere i Jysk Arena.

Michael Knudsen kom slet ikke i kamp, da han har været syg op til kampen og derfor blev sparet. Allan Damgaard fik også kun et kvarter, mens Nikolaj Markussen også kun kom på banen i første halvleg.

Topscorer blev den unge streg Kristian Ørsted med seks mål, mens Nikolaj Øris scorede fem gange.