Foto: Colourbox

Kirkehøjskole i Bio Silkeborg

SILKEBORG Kirkehøjskolen viser den 22. februar om formiddagen filmen »45 år«, af engelske Andrew Haigh i Silkeborg Bio.

Efter 45 år kiler en sandhed sig ned mellem et ægtepar i et hjerteskærende og overvældende mesterværk, der handler om tilfældets brutalitet og tidens gang. Hvad er det, der styrer vores selvbedrag? Og hvad sker der egentlig med de minder og mønstre, der har hobet sig op, når de ses gennem en ny prisme? Hvordan ser man så sig selv?

Liget af en ung kvinde, der er forsvundet på en gletsjervandring i Alperne i 1962, bliver fundet og skal identificeres. Nyheden når via brev frem til en provinsby i det flade Nordengland, hvor Geoff Mercer (Tom Courtenay) for længst er kommet sig over tabet af sin ungdoms kærlighed og nu lever en fredelig pensionisttilværelse med hustruen Kate (Charlotte Rampling), deres hund og deres bøger.