FCM var aldrig tæt på sejren i Ikast. Foto: Tom Laursen

Silkeborg-Voel kunne ikke true førerholdet

Michael Helligsø 

Udekampen mod FC Midtjylland endte med et nederlag på 33-28

HåNDBOLD Spænding var en mangelvare, da Silkeborg-Voel torsdag aften gæstede FC Midtjylland.

Dertil var Primo Tours Ligaens førerhold for overlegen, og selv om Silkeborg-Voel kæmpede efter bedste evne, måtte holdet tage den korte tur hjem fra Ikast med et nederlag på 33-28 efter pausestillinge 18-14.

- Vores første halvleg tabte vi med fire, og så kom vi dårligt i gang med anden halvleg. Så var der bare lang vej hjem, siger Voel-træner Jakob Andreasen.

Særligt defensivt havde Voel store problemer, og fejlene i angrebet blev lynhurtigt straffet af FCM-spillerne.

- De scorede mange mål op ad banen. Når vi lavede en fejl, scorede de bare, og det tabte vi kampen på, vurderer Jakob Andreasen.

Udmærket start
Det så ellers fornuftigt ud for gæsterne i kampens første 10 minutter, da stillingen var 7-8, men en timeout af FCM resulterede i tre hurtige mål.

Silkeborg-Voel begyndte derefter at spille syv mod seks i angrebet, men det var med begrænset succes, og ved pausen førte værterne med 18-14.

Efter pausen førte FCM konstant med en håndfuld mål, og Silkeborg-Voel kom aldrig tættere på en fire måls afstand til hjemmeholdet.

Mod slutningen lignede det en klar sejr, men gæsterne stoppede aldrig med at kæmpe og fik formindsket nederlaget til 33-28.

En sejr eller uafgjort var Silkeborg-Voel dog aldrig tæt på, og dermed har klubben nu fem vigtige kampe tilbage i grundspillet til at sikre nok point til at komme med i slutspillet.

Skadet højrefløj
Silkeborg-Voel stillede op uden en fingerskadet højrefløj Louise Lyksborg. Det betød, at Julie Aagaard fik meget spilletid på fløjen, indtil hun også måtte udgå mod slutningen af kampen, da hun vred om på foden.

I anden halvleg var der desuden masser af spilletid til bagspilleren Christina Wildbork, der har siddet ude det meste af sæsonen. Hun kløede på og fik scoret to gange.

Topscorer blev igen Trine Troelsen, der scorede seks gange. Bagspileren havde dog ingen stor aften mod de kommende klubkammerater fra FCM.

I målet savnede man også redninger fra Stephanie Andersen, der dog heller ikke fik stor hjælp af forsvaret.