Er der for lidt tid til at pleje hinanden, når også børn, karriere og alle fritidsinteresserne skal passes? Mattias Stølen Due giver gode råd i sit foredrag.

Pas på parforholdet

SILKEBORG »Pas på parforholdet - mens I stadig elsker hinanden«. Sådan lyder opfordringen fra psykolog Mattias Stølen Due, afdelingsleder ved Center for Familieudvikling i København, der torsdag den 23. februar holder foredrag i Alderslyst Sognehus.

I oplægget til foredraget siger Mattias Stølen Due: »Hvis vi skal passe på parforholdet og bevare kærligheden over tid, skal vi spørge os selv: Hvad kan jeg gøre for, at min partner kan have det godt? Det gode parforhold er en relation, der skal dyrkes og vedligeholdes ligesom alt andet. Hvis ikke, risikerer vi at blive fremmede for hinanden.«

Foredraget er gratis, der skal kun betale for kaffen.