Modelfoto: Colourbox

Horsens-fans kastede med øl og fyrværkeri

Camilla Abildgaard Skovmose 

Tre unge Horsens-fans blev sigtet for at kaste med tændt fyrværkeri og en fjerde for at kaste med øl mod en kontrollør

SILKEBORG Horsens-fans kastede med både fyrværkeri og øl, da Silkeborg IF mødte AC Horsens i premieren på forårssæsonen i Superligaen lørdag på Macot Park. Der blev uddelt bøder til fire af Horsens-fansene.

Allerede før kampstart blev der uddelt bøder til to unge Horsens-tilhængere.

Under en såkaldt »fan-walk«, hvor mellem 50-60 Horsens-tilhængere gik samlet mod stadion kastede en 16-årig dreng fra Horsens fyrværkeri ud på kørebanen blandt bilister og fodgængere på Christian 8.s Vej.

Kort efter - denne gang på Frederiksberggade - var den gal igen. Her kastede en anden 16-årig dreng fra Horsens ligeledes med fyrværkeri. De to blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven og ordensbekendtgørelsen.

Flere bøder på stadion
Der blev også uddelt bøder på stadion. Her kastede en 18-årig mand fra Horsens et tændt blitzlys fra udebaneafsnittet og ned på grusarealet foran banen. Han blev ligeledes sigtet for brud på fyrværkeriloven og ordensbekendtgørelsen.

Kort før kampens afslutning kastede en 24-årig mand fra Uldum lidt vest for Horsens,et krus fyldt med øl i nakken på en kontrollør. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.