Johan Hansen. Polfoto

BSV-profil ramt af korsbåndsskade

Peter A. Sørensen 

Dårlig nyt fra BSV-lejren

HÅNDBOLD BSV-profilen Johan Hansen fik den værst-tænkelige besked om sin knæskade.

Korsbåndet er sprængt, så nu venter der op mod et års pause.

- Vi er jo først og fremmest kede af det på Johans vegne. Udover at være et usædvanligt stort talent er han en fantastisk positiv person, som hver dag arbejder på at blive bedre. Det er trist, at hans gode udvikling nu bliver sat tilbage, siger Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

Johan Hansen skal opereres hurtigst muligt, og herefter venter en længere periode med genoptræning. Det er en af de store profiler, som de danske mestre må undvære.

- Johan Hansen er en nøglespiller for os. Han havde store aktier i vores DM-guld i sidste sæson, og han har i denne sæson været en central- og vigtig spiller i, at vi blandt andet har kunne levere store præstationer i VELUX EHF Champions League i efteråret, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen, der får svært ved at erstatte Johan Hansen.

- Vi er i gang med at finde løsningerne internt. Vi har vores unge Rasmus Kier, som nu vil få en større rolle, og så har vi også tidligere haft gode erfaringer med at spille med to stregspillere og med at spille med to højre backs. Det er nogle af de løsninger, som vi nu må arbejde med.

Johan Hansen er 22 år og fik allerede i år 2015 debut på Danmarks A-landshold. I efteråret forlængede han sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg til år 2021.