Der vil også de næste to år stå Mascot på brystet af SIF-spillerne, og det sikrer selskabet bag fodboldholdet en væsentlig indtægt. Beløbets størrelse er dog ikke oplyst. Foto: Anita Graversen/Polfoto

Mascot forlænger sit hovedsponsorat med SIF

Peter A. Sørensen 

Mascot International bliver som hovedsponsor, selvom selskabet flytter ud af Silkeborg Kommune

FODBOLD Silkeborg IF har sikret sig en hovedsponsor frem til sommeren 2019.

Det er arbejdstøjs-producenten Mascot International A/S, der har forlænget sit hovedsponsorat, så det løber to år yderligere.

Det sker, selvom Mascot er i gang med at bygge nyt hovedsæde i Pårup - i Ikast-Brande Kommune. Samtidig afgiver Mascot stadionnavnet, når Jysk Park indvies efter sommerferien.

Ifølge Mascot-direktør Michael Grosbøl er det et godt samarbejde med Silkeborg IF, der får selskabet til at forlænge aftalen.

- Der er en god kemi, og vi har gennem perioden sikret, at begge parter fik noget ud af det. Vi glæder os nu til at samarbejde med SIF endnu nogle år, og vi ser frem til at opleve, hvordan SIF udlever klubbens visionære planer for fremtiden. Jeg er også rigtigt glad for, at det går godt for SIF rent sportsligt i øjeblikket. Det tyder godt for SIFs fremtid i landets bedste fodboldrække, og det er alt andet lige dér, at både SIF, fans og sponsorer forventer, at byens førstehold skal være, siger Michael Grosbøl.

Glad SIF-direktør
I Silkeborg IF er glæden over forlængelsen ligeledes stor. Flere superligaklubber har haft problemer med at skaffe en hovedsponsoraftale, men sådan er det ikke i Silkeborg IF.

- Vi har haft et godt samarbejde med Mascot gennem en længere årrække, og vi er stolte over, at en af vores lokalområdes største virksomheder vælger et langvarigt samarbejde med Silkeborg IF. En stærk lokalt forankret virksomhed, der støtter massivt, er ikke bare en forudsætning for topfodbold i byen. Det er også et godt signal til erhvervslivet i området, siger Silkeborg IF’s adm. direktør Kent Madsen, der også fremhæver Mascot for at være med omkring det nye stadion.

- Vi glæder os over, at Mascot i væsentligt omfang har støttet opførelsen af byens nye stadion gennem sponsoratet af den ene langside-tribune, der kommer til at bære navnet Mascot-tribunen, siger Kent Madsen.

Mascot International har været hovedsponsor i SIF siden 2011.