Her Silkeborg Akrobaterne, som også deltager.

Stort gymnastikstævne i Jysk Arena

Der er masser af gymnastik i Jysk Arena på søndag. 800 gymnaster mødes til en af forårets store gymnastik-klassikere, hvor den står på spring, rytme-gymnastik, motion, akrobatik, show aerobic og show dance, når Silkeborg Gymnastikforening er arrangør af det årlige fællesstævne.

Stævnet får over 800 deltagende gymnaster fra 47 forskellige hold.

Stævnet er for alle Gymdanmark-foreninger i Jylland.

Der deltager gymnaster over 10 år og konkurrencehold i form af springhold, opvisningshold og efterskoler.

Ved dette års fællesstævne er der efter flere års fravær igen hold med fra Vejle Spring Team.

Gymnasterne kommer fra Bryrup, Kolding, Lystrup IF, Spangsbjerg IF, GGIG Grindsted, Hvide Sande AK, Aarhus STD, Randers, N.F.S Vejle, Ry GF, SIF Esbjerg-Hermod og naturligvis fra Silkeborg GF. Derudover kommer der et hold fra Bøvling Efterskole.

Stævnet varer hele dagen.