Michael Knudsen brændte et par store chancer. Polfoto

BSV smed sejren væk på Bette Balkan

Michael Helligsø 

Et svækket BSV-mandskab gik helt ned i anden halvleg og tabte skuffende med 30-27 mod Mors-Thy

HåNDBOLD Det lignede længe en BSV-sejr, da de danske mestre onsdag aften besøgte Mors-Thy, også kendt som »Bette Balkan«.

Med 13 minutter igen førte holdet med 23-20, men en meget svag afslutning betød, at hjemmeholdet kunne juble over en 30-27 foran sit medlevende hjemmepublikum.

Det resultat kunne BSV’erne kun takke sig selv for. Ved pausen førte de 17-13, og et godt stykke ind i anden halvleg så det også fornuftigt ud, men i slutfasen blev der simpelthen lavet for mange fejl og taget for mange dumme beslutninger.

- Vi spillede rigtig godt frem til pausen og måske et stykke ind i anden halvleg. Der havde vi muligheder for at trække fra for alvor, og det lykkes ikke. Så blev kampen hektisk. Der havde vi ikke det overskud, vi skulle bruge for at vinde sådan en håndboldkamp, siger BSV-træner Peter Bredsdorff.

Han var slemt skuffet over indsatsen i anden halvleg.

- Vi ville gerne have vundet og er triste over, at vi ikke kan levere en mere professionel indsats i anden halvleg. Vi kom til at spille på et middelmådigt niveau. Det er der ikke nogen, der gør med vilje, men vi var ikke dygtige nok, siger han og fastslår.

- Med den præstation i anden halvleg kan vi slet ikke slå nogen, siger BSV-træneren.

BSV stillede op uden en korsbåndsskadet Johan Hansen, og det hjalp heller ikke, at Sebastian Skube var fraværende på grund af sygdom.

Men selv uden de to profiler, burde de danske mestre havde fået et point eller to ud af anstrengelserne på Mors.

Kampens BSV-topscorer blev Nikolaj Markussen med seks mål, men han var samtidig en dyr herre med flere kiksede indspil og fejlafleveringer.

På stregen brændte Michael Knudsen også et par store chancer.

Han hang også med næbbet efter kampen.

- Vi skal køre sådan en kamp hjem. Specielt når vi har kampen under kontrol, siger han.